2006. december 4. - EISZ
Elsevier (Scopus, ScienceDirect) bemutató a HIK-ben

Kedves Felhasználók!

Az Elsevier Kiadó képviselői magyar nyelvű bemutatót tartanak az EISZ programon keresztül elérhető Scopus és ScienceDirect adatbázisok újdonságairól és használatáról; valamint az Engineering Village adatbázisról és az Elsevier AdminTool (kabinetfelelősök/rendszergazdák számára hasznos) eszközének lehetőségeiről.

Elsősorban az adatbázisok legújabb fejlesztéseit mutatják be, emellett a résztvevők részletesen megismerkedhetnek az adatbázisok nyújtotta lekérdezési lehetőségekkel, az idézettség kereséssel is. Az előadás után lehetőség lesz konkrét kérdések megbeszélésére.

Helyszín: Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK)1088 Budapest, Reviczky u. 6.
Időpont: 2006. december 14. (csütörtök) 10 óra.
Az előadás ingyenes és előreláthatólag két órás lesz.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2006. december 11-ig jelezzék Koródi Mártanál a marta.korodi@eisz.hu címen.

Üdvözlettel:
EISZ Iroda

További hírek
2011. november 22.

Az idén 10 éves az Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Alapprogram (továbbiakban: EISZ). Az EISZ biztosítja a felsőoktatási intézmények, a Magyar Tudományos Akadémia, számos könyvtár, közgyűjtemény, országos hatókörű kórház, minisztériumi háttérintézmény (pl. ÁNTSZ, Gabonakutató) és egyéb non-profit kutatóhely teljes szövegű tudományos adatbázisokkal, szakfolyóiratokkal, szakcikkekkel való ellátását központi beszerzés, nemzeti licence keretében.

2012. február 29.
Az Elektronikus Információszolgáltatás (EISZ) portálja az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által elnyert TÁMOP-4.2.5-09/1-2010-0002 pályázat keretében impozáns külalakkal, egyszerűsödött belépési lehetőséggel, könnyebb kezelhetőséggel várja régi és új felhasználóit.
2015. március 24.

Az angol nyelvű előadások a tudományos folyóiratokban való megjelenéshez nyújtanak hasznos gyakorlati ismereteket a szerzőknek és a leendő szerzőknek.

Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner