2006. december 15. - EISZ
Új szolgáltatás a Web of Science-ben

Az ISI Web of Science felhasználóinak új, ingyenes testreszabási lehetőség áll a rendelkezésére, amely a kutatási irodalom feltérképezését még könnyebbé teszi. Az Endnote Web egy internetes alapú hivatkozásrendező, ami segít a publikációk írásában is, használatával a diákok és kutatók sok időt takaríthatnak meg.

Néhány a legfontosabb funkciók, lehetőségek közül:

  • Egy kattintással elküldhető egy vagy több hivatkozás a Web of Science-ből
  • Az Endnote Web linkeket tartalmaz a cikkhez, a citációkhoz és a hasonló rekordokhoz (Times cited, Related records) a Wos-ba
  • Word-be építhető citációkezelő (Cite while you write)

A szolgáltatás ingyenes, regisztrált (Wos külön regisztráció!) felhasználók számára vehető igénybe.
Az összes lehetőségről az alábbi címen olvashat angolul: link
Online, angol nyelvű prezentációk a szolgáltatásról: link

További hírek
2015. március 24.

Az angol nyelvű előadások a tudományos folyóiratokban való megjelenéshez nyújtanak hasznos gyakorlati ismereteket a szerzőknek és a leendő szerzőknek.

2012. július 26.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. május-június hónapban felsőoktatási intézményekben népszerűsítette a digitális tartalomszolgáltatásait, annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók, doktoranduszok közül minél többen megismerkedjenek az elektronikusan elérhető külföldi és magyar nyelvű lektorált szakirodalmi forrásokhoz való hozzáférés lehetőségeivel.
2011. szeptember 13.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. az EBSCO Information Services közreműködésével tisztelettel meghívja Önöket az IEEE ASPP adatbázis három helyszínen zajló felhasználói tréningjére.
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner