2006. október 26. - EISZ
Új szolgáltatás a Web of Science-ben

Az ISI Links szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az EISZ felhasználók a Web of Science-en keresztül közvetlen módon kapcsolódhassanak az EISZ adatbázisaiban teljes szöveggel elérhető cikkekhez. Jelenleg a ScienceDirect adatbázisba vezető linkek vannak aktiválva, de ez a kör a jövőben bővülni fog.

Hogyan működik?

A keresés elvégzése után azoknál a cikkeknél, ahol más adatbázisunkban elérhető az adott cikk teljes szöveges változata is, az alábbi ikont láthatjuk:

Innen közvetlen link vezet a forráshoz, elég csak a gombra kattintanunk. Bár a szolgáltatás rendkívül hasznos, nem szabad elfelejteni, hogy nem minden cikk szerepel a Web of Science adatbázisban, ami a ScienceDirect-ben elérhető (így a linkek teljesen nem válthatják ki a Science Direct-ben történő keresést). Ha kérdése, problémája van a szolgáltatással kapcsolatban, kérem jelezze a fórumban, vagy e-mailben.

További hírek
2011. szeptember 9.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., a Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtára az EBSCO Publishing közreműködésével tisztelettel meghívja Önöket az Art & Architecture Complete felhasználói tréningjére.
2012. február 28.
A Thomson Reuters elkészítette magyar nyelvű felületét ország-specifikus tartalmakkal.
2012. július 26.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. május-június hónapban felsőoktatási intézményekben népszerűsítette a digitális tartalomszolgáltatásait, annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók, doktoranduszok közül minél többen megismerkedjenek az elektronikusan elérhető külföldi és magyar nyelvű lektorált szakirodalmi forrásokhoz való hozzáférés lehetőségeivel.
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner