2005. augusztus 30. - EISZ
Szeptember elsejétől ismét lehetősége nyílik minden regisztrált felhasználónknak, hogy megnyerje a havi 15 darab pendrive egyikét.

Szeptember elsejétől ismét lehetősége nyílik minden regisztrált felhasználónknak, hogy megnyerje a havi 15 darab pendrive egyikét. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint nyereményjátékunknak mind a négy kérdésére helyesen válaszolni, majd kitartóan várni a hóvégi sorsolást. Szeptember végén kiderül, hogy ki volt a legszerencsésebb.

Jó szórakozást és kutatást!

További hírek
2015. március 24.

Az angol nyelvű előadások a tudományos folyóiratokban való megjelenéshez nyújtanak hasznos gyakorlati ismereteket a szerzőknek és a leendő szerzőknek.

2014. február 11.

3000 magyar kutató kapcsolati hálóját, publikációit, életútját, kutatási szakterületeit tartalmazza az új adatbázis, amely adattartalmát a Scopus-ból, a lektorált szakirodalom legnagyobb absztrakt és citátum adatbázisából nyeri. Az SciVal Experts magyar kutatókat bemutató adatbázisa az Elsevier B. V. által kifejlesztett egyedülálló szoftver segítségével került kialakításra európai uniós forrásból.

2012. február 29.
Az Elektronikus Információszolgáltatás (EISZ) portálja az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által elnyert TÁMOP-4.2.5-09/1-2010-0002 pályázat keretében impozáns külalakkal, egyszerűsödött belépési lehetőséggel, könnyebb kezelhetőséggel várja régi és új felhasználóit.
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner