2007. január 18. - EISZ
Magyar kiadású tudományos folyóiratok - új felület

Kedves Felhasználók!

Az Akadémiai Kiadó folyóiratai mostantól új felületen érhetőek el. Ez a felület ismerős lehet mindenki számára, aki használta már a SpringerLink adatbázist (vagy a Lecture Notes-t). Fontos újdonság, hogy a jobb felső sarokban magyar nyelvre is átállíthatjuk a felületet. Ha bármilyen kérdésük/problémájuk van az új felülettel kapcsolatban, jelezzék számunkra.

A jelenleg teljes szöveggel elérhető akadémiai folyóiratok listája

További hírek
2012. július 26.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. május-június hónapban felsőoktatási intézményekben népszerűsítette a digitális tartalomszolgáltatásait, annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók, doktoranduszok közül minél többen megismerkedjenek az elektronikusan elérhető külföldi és magyar nyelvű lektorált szakirodalmi forrásokhoz való hozzáférés lehetőségeivel.
2015. március 24.

Az angol nyelvű előadások a tudományos folyóiratokban való megjelenéshez nyújtanak hasznos gyakorlati ismereteket a szerzőknek és a leendő szerzőknek.

2012. szeptember 14.

2012 szeptemberétől hozzáférhetővé válik a felsőoktatás és részben a tudományos kutatóhelyek számára az Elsevier SciVerse 1192 darab e-könyvet tartalmazó e-book könyvtára. A jogosult intézmények számára az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. biztosítja a hozzáférést.

Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner