2007. január 18. - EISZ
Magyar kiadású tudományos folyóiratok - új felület

Kedves Felhasználók!

Az Akadémiai Kiadó folyóiratai mostantól új felületen érhetőek el. Ez a felület ismerős lehet mindenki számára, aki használta már a SpringerLink adatbázist (vagy a Lecture Notes-t). Fontos újdonság, hogy a jobb felső sarokban magyar nyelvre is átállíthatjuk a felületet. Ha bármilyen kérdésük/problémájuk van az új felülettel kapcsolatban, jelezzék számunkra.

A jelenleg teljes szöveggel elérhető akadémiai folyóiratok listája

További hírek
2014. február 11.

3000 magyar kutató kapcsolati hálóját, publikációit, életútját, kutatási szakterületeit tartalmazza az új adatbázis, amely adattartalmát a Scopus-ból, a lektorált szakirodalom legnagyobb absztrakt és citátum adatbázisából nyeri. Az SciVal Experts magyar kutatókat bemutató adatbázisa az Elsevier B. V. által kifejlesztett egyedülálló szoftver segítségével került kialakításra európai uniós forrásból.

2012. július 26.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. május-június hónapban felsőoktatási intézményekben népszerűsítette a digitális tartalomszolgáltatásait, annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók, doktoranduszok közül minél többen megismerkedjenek az elektronikusan elérhető külföldi és magyar nyelvű lektorált szakirodalmi forrásokhoz való hozzáférés lehetőségeivel.
2012. augusztus 10.
Az IEEE ASPP adatbázisokhoz való hozzáférés 2012. augusztus 14-én lejár.
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner