2007. január 3. - EISZ
Scopus

Kedves Felhasználók!

Anyagi és szakmai megfontolások alapján a Scopus adatbázis nem érhető el a továbbiakban az EISZ nemzeti program keretében. A döntést alapos megfontolás és hosszas egyeztetés előzte meg.

Köszönjük a felhasználók segítségét, és hozzászólásaikat a fórumban. Reméljük, hogy a későbbiek folyamán lehetőség nyílik az adatbázis szolgáltatására.

Üdvözlettel,
EISZ Iroda

További hírek
2011. november 22.

Az idén 10 éves az Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Alapprogram (továbbiakban: EISZ). Az EISZ biztosítja a felsőoktatási intézmények, a Magyar Tudományos Akadémia, számos könyvtár, közgyűjtemény, országos hatókörű kórház, minisztériumi háttérintézmény (pl. ÁNTSZ, Gabonakutató) és egyéb non-profit kutatóhely teljes szövegű tudományos adatbázisokkal, szakfolyóiratokkal, szakcikkekkel való ellátását központi beszerzés, nemzeti licence keretében.

2012. március 14.
Az új portálon egyelőre nem szükséges a regisztráció és a belépés az adatbázisok használatához.
2012. július 26.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. május-június hónapban felsőoktatási intézményekben népszerűsítette a digitális tartalomszolgáltatásait, annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók, doktoranduszok közül minél többen megismerkedjenek az elektronikusan elérhető külföldi és magyar nyelvű lektorált szakirodalmi forrásokhoz való hozzáférés lehetőségeivel.
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner