2007. január 18. - EISZ
Teljes szöveggel elérhető folyóiratok az EISZ-en

Kedves Felhaszálók!

Letölthető az EISZ-en elérhető teljes szöveges folyóiratok listája. Fontos megjegyezni, hogy a ScienceDirect adatbázis esetében 1995-től, a SpringerLinknél pedig az 1997-es évtől olvashatóak teljes szöveggel a folyóiratok. Jelen pillanatban több mint 3200 folyóirat cikkei találhatóak meg az adatbázisokban.

Letöltés

További hírek
2010. március 1.
Web of Science szeminárium
2012. július 26.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. május-június hónapban felsőoktatási intézményekben népszerűsítette a digitális tartalomszolgáltatásait, annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók, doktoranduszok közül minél többen megismerkedjenek az elektronikusan elérhető külföldi és magyar nyelvű lektorált szakirodalmi forrásokhoz való hozzáférés lehetőségeivel.
2011. november 22.

Az idén 10 éves az Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Alapprogram (továbbiakban: EISZ). Az EISZ biztosítja a felsőoktatási intézmények, a Magyar Tudományos Akadémia, számos könyvtár, közgyűjtemény, országos hatókörű kórház, minisztériumi háttérintézmény (pl. ÁNTSZ, Gabonakutató) és egyéb non-profit kutatóhely teljes szövegű tudományos adatbázisokkal, szakfolyóiratokkal, szakcikkekkel való ellátását központi beszerzés, nemzeti licence keretében.

Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner