2005. október 21. - EISZ
Magyar Értelmező Kéziszótár tesztüzemben

Tisztelt Felhasználók!

Némileg módosult honlapunkon az Akadémiai Kiadó által rendelkezésünkre bocsátott szótárak, lexikonok elérhetősége. A nagyszótárak hozzáférése nem változott, azonban az „Új magyar irodalmi lexikon”, és a „Környezetvédelmi lexikon” ezentúl ugyanazon gombra kattintva érhető el. Újdonságként a magyar egynyelvű szótárak említhetők, a „Magyar értelmező kéziszótár”, és az „Idegen szavak szótára”.

Az Akadémiai Kiadó ismertetői is módosultak, pontosabbak lettek.

További hírek
2011. szeptember 13.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. az EBSCO Information Services közreműködésével tisztelettel meghívja Önöket az IEEE ASPP adatbázis három helyszínen zajló felhasználói tréningjére.
2012. február 29.
Az Elektronikus Információszolgáltatás (EISZ) portálja az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által elnyert TÁMOP-4.2.5-09/1-2010-0002 pályázat keretében impozáns külalakkal, egyszerűsödött belépési lehetőséggel, könnyebb kezelhetőséggel várja régi és új felhasználóit.
2013. május 27.

Az Elsevier B.V. 2000-ben kezdte meg a tulajdonában levő folyóiratok digitalizálását. Az Elsevier Backfiles on ScienceDirect így mára a világ legjelentősebb tudományos folyóirat archívumává vált, s több mint 7 millió, 1995 előtti cikket tartalmaz. Az adatbázist az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. a TÁMOP-4.2.5-B-11/1-2011-0001 projekt keretében szerezte be és bocsátja rendelkezésre a védelmi idő teljes tartalmára.

Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner