2006. március 13. - EISZ
Jelentkezés interneten keresztül lehetséges

Az EISZ iroda által szervezett oktatási program, az Elektronikus Információszolgáltatás által kínált egyik legnépszerűbb adatbázis használatát mutatja be az érdeklődő felhasználóknak a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban.

A Web of Science adatbázissal kapcsolatos, angol nyelvű felhasználói tréninget, ahol keresési és adatgyűjtési technikákat illetve az adatbázis újdonságait is megismerhetik, illetve a Web of Knowledge újdonságait mutatják be, az ISI Thomson képviselői, Miro Kouba és Jeff Clovis. Helyszín: Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ 1088 Budapest, Reviczky u. 6.

Időpont: 2006. március 24. (péntek) 10 óra. Az előadás ingyenes és előreláthatólag két órás lesz. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2006. március 22-ig jelezzék ezen a címen.

További hírek
2012. február 28.
A Thomson Reuters elkészítette magyar nyelvű felületét ország-specifikus tartalmakkal.
2012. szeptember 14.

2012 szeptemberétől hozzáférhetővé válik a felsőoktatás és részben a tudományos kutatóhelyek számára az Elsevier SciVerse 1192 darab e-könyvet tartalmazó e-book könyvtára. A jogosult intézmények számára az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. biztosítja a hozzáférést.

2012. július 26.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. május-június hónapban felsőoktatási intézményekben népszerűsítette a digitális tartalomszolgáltatásait, annak érdekében, hogy a hallgatók, oktatók, doktoranduszok közül minél többen megismerkedjenek az elektronikusan elérhető külföldi és magyar nyelvű lektorált szakirodalmi forrásokhoz való hozzáférés lehetőségeivel.
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója
Digitális Tankönyvtár felsőoktatási tankönyvek egyetemi jegyzetek folyóiratcikkek elektronikusan
Layout:hu-HU:mtakBanner